RVM Kunststoffen
Bereikbaar0184 412 723

Internetbureau AddVision

In 2016 zijn Internetbureau AddVision en RVM Kunststoffen samen rond de tafel gaan zitten. De oude website van RVM was verouderd en was toe aan vervanging. De hulp van AddVision werd ingeroepen.

Internbureau AddVision Sliedrecht

Effectieve websites en Webshops

Toen de opdracht uitging naar Internetbureau AddVision werd benadrukt dat de nieuwe website niet alleen mooi moest worden, maar vooral ook resultaten moest opleveren. De laatste jaren is RVM steeds sterker geworden in de maritieme branche door het dealerschap met Georg Fischer.

Deze expertise moest een duidelijke invulling krijgen in de website. Daarom is besloten vanuit branches te gaan denken. Vanuit de homepage kies je de branche waarvoor je producten zoekt en daaronder tref je vervolgens het aanbod van RVM aan.

Inrichting op locatie

Na oplevering van de website is AddVision op locatie geweest om de pagina’s gezamenlijk in te richten. Hierdoor kon er een mooie start met de website gemaakt worden. Optimalisaties werden gelijk met de inrichting opgepakt. Het effect hiervan was na 2 weken livegang meteen zichtbaar. Met 12 nieuwe zoekwoorden waren zij in de top 10 van Google beland.

Over Internetbureau AddVision

Internetbureau AddVision is actief sinds 1999 op het gebied van websites, webshops en internet marketing. Door maandelijks samen te werken aan de vindbaarheid van de website weten we onderling het maximale uit het internet te halen en dat is waar het om gaat bij Internetbureau AddVision. Succes is hard werken, maar het uitzicht vanaf de top is het meer dan waard.

Meer weten over Internetbureau AddVision of verder praten met één van de medewerkers, bekijk dan de website: www.addvision.nl.