RVM Kunststoffen
Bereikbaar0184 412 723

Vlinderklep 565

Waarom R.V.M. Kunststoffen?
  • Specialist in kunststof leidingsystemen
  • Uitgebreide voorraad
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Snelle levertijd
  • Advies op maat
Productbeschrijving

Kunststof vlinderkleppen 565 presteren in bijna alle opzichten beter dan metalen vlinderkleppen, dankzij een hogere weerstand tegen corrosie en een lichter gewicht. Nu is er een nieuwe generatie vlinderklep om metaal ook nog eens in kostenefficiëntie te verslaan.

 

De vlinderklep 565

De nieuwe vlinderklep 565 is de beste keuze voor optimalisatie van leidingsystemen gebouwd voor watertoepassingen en een breed assortiment van andere toepassingen. Deze nieuwe generatie vlinderklep heeft een veel lagere aanschafprijs en bespaart nog meer dankzij zijn lager statisch gewicht, waardoor minder energie nodig is voor bewerking en vervoer.

  

 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN van de vlinderklep 565

  • Directe vervanging: geen extra werk of nieuwe ontwerpen nodig voor installatie.
  • 60% lichter: deze gewichtsvermindering maakt het mogelijk om brandstof te besparen en het laadvermogen te vergroten.
  • Zeer betrouwbaar: de vlinderklep 565 is uitermate goed beschermd tegen slijtage en corrosie. 
  • Verminderde kosten: op de lange termijn overtreft de vlinderklep 565 zijn metalen tegenhangers, waardoor onderhoudskosten worden verminderd.
  • Klaar voor digitalisering: de vlinderklep 565 kan uitgebreid worden met verschillende actuators.

 

Hoe kunststof het wint van corrosie en zwaartekracht

Ruim een ​​halve eeuw geleden besloot GF Piping Systems om over te stappen van metaal naar kunststof. Dit was zowel een revolutionaire als een toekomstgerichte stap. De Georg Fischer vlinderklep 565 is het nieuwste product van dit innovatieproces en presteert in alle opzichten beter dan zijn metalen tegenhangers

 

Duurzaam en toekomstbestendig

GF Piping Systems maakt stroming duurzaam: milieuregelgeving, waterschaarste en een toenemende vraag van consumenten en samenleving naar groenere en duurzamere oplossingen zijn een belangrijke trends die het gedrag van klanten bepalen. De vlinderklep 565 is een andere belangrijke mijlpaal in het bouwen aan een duurzamere toekomst.

Lagere productievoetafdruk

De verspilling van energie en grondstoffen bij industriële productie is verder verminderd door de lange levensduur, dankzij een hogere weerstand tegen corrosie.

Lagere totale kosten

Het lage gewicht van de vlinderklep 565 vermindert de energie en middelen die nodig zijn voor transport en installatie. Na installatie kunnen de voordelen van het verminderde statische gewicht nog belangrijker worden.

10 ton aan gewicht bespaard

Op een cruiseschip kunnen 600 metalen vlinderkleppen worden uitgewisseld, wat 10 ton gewicht bespaart en de CO2-uitstoot vermindert.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Scherpe prijs ontvangen voor Georg Fischer vlinderklep 565? Vraag een offerte aan of bel ons op 0184 412 723. Van offertes op maat tot levering, uw aanvraag wordt snel opgepakt.

Neem direct contact op

BEKIJK HET GEHELE PROGRAMMA

Op zoek naar een specifiek onderdeel of meer weten over het vlinderklep 565 programma van Georg Fischer?

Download de Georg Fischer vlinderklep 565 brochure.

 
Heeft u een vraag over Vlinderklep 565