RVM Kunststoffen
Bereikbaar0184 412 723

Kennismaking met onze leverancier Georg Fischer (GF)

27-09-2019

Georg Fischer (GF) is onze vaste toeleverancier van kunststof leidingsystemen. Met gepaste trots kunnen wij zeggen de grootste dealer te zijn van Georg Fischer maritieme leidingsystemen in Nederland. 

Een reis terug in de tijd

Wat meer dan 200 jaar geleden begon in een klein Zwitsers bedrijf, is uitgegroeid tot een wereldwijde industriële onderneming. De man Johan Conrad Fischer legde de basis in 1802 met een kleine kopersmelterij. Hier werden malleabele gietijzeren fittingen geproduceerd. Tegenwoordig levert Georg Fischer complete leidingsystemen. Lees hier meer over de geschiedenis van Georg Fischer

Wie is Georg Fischer precies? 

Georg Fischer is wereldwijd actief onder de naam 'GF Piping Systems'. In Epe vindt u de vestiging van Nederland. Volgens Georg Fischer N.V. zelf: "Uw aanspreekpunt voor kunststof leidingsystemen voor de Nederlandse markt". Voor toepassingen binnen woning- en utiliteitsbouw én water- en gasdistributie, levert zij kunststof leidingssystemen en producten die hierbij horen. 

Georg Fischer binnen de maritieme sector

Georg Fischer maakt zijn producten op maat per branche. Binnen elke branche selecteren zij hun beste partner. Voor de maritieme sector, onze specialiteit, ontvingen wij dit partnerschap. Door de jarenlange ervaring binnen deze branche kunnen wij u voorzien van een gedegen advies. 

Ons assortiment van Georg Fischer

Zoals u in de vorige alinea heeft kunnen lezen, is de maritieme sector onze specialiteit. Een groot deel van ons Georg Fischer assortiment vind u dan ook binnen de maritieme oplossingen. De bekende systemen zoals PVC-CPVC-UABSFuseal Sea Drain (PPFR)INSTAFLEX, ecoFIT (PE)iFit en UNI-Coupling zijn hierin opgenomen. 

Neem direct contact op
1599-logogf.png

Waarom R.V.M. Kunststoffen?

  • Specialist in kunststof leidingsystemen
  • Uitgebreide voorraad
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Snelle levertijd
  • Advies op maat