RVM Kunststoffen
Bereikbaar0184 412 723

SK-serie ACO lijnafwatering

Waarom R.V.M. Kunststoffen?
  • Specialist in kunststof leidingsystemen
  • Uitgebreide voorraad
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Snelle levertijd
  • Advies op maat
Productbeschrijving

De SK-serie van RVM staat bekend om de hoogstaande kwaliteit. De SK-serie is speciaal bedoeld voor industriële toepassingen en zijn bestand tegen zware belasting.

Compleet systeem

De SK-serie is een heel compleet systeem dat een veilige en snelle afwatering garandeert onder allerlei extreme omstandigheden.  Het systeem beschikt over het ACO DRAIN SK-serie Powerlock® vergrendelingssysteem. Dit is een schroefloze roosterbevestiging voor de zwaarste belastingen. Hiernaast staat het voor een vereenvoudigde roostermontage en een eenvoudige onderhoud van het lijnafwateringssysteem. De serie is leverbaar met de inwendige breedte van 100, 150, 200 en 300 mm.

Zware omstandigheden

De SK-serie kan worden toegepast waar zware verkeersbelastingen voorkomen of waar de bodem vervuild kan worden door vloeistoffen. Waar u dan aan moet denken is bijvoorbeeld een industrieterrein, benzinepomp of containerterminals.

Polymeerbeton

De producten van ACO DRAIN® bestaan uit polymeerbeton. Dit is een materiaal met een heel hoog resistentiegehalte tegen agressieve vloeistoffen. De onderdelen zijn speciaal gericht op duurzaamheid en de producten kunnen worden gerecycled. Zoals vermeld is de SK-serie speciaal gemaakt voor extreme omstandigheden en het voldoet daarom ook aan alle belastingsklassen van A 15 t/m F 900 kN volgens NEN-EN 1433  met daarnaast het KOMO kwaliteitscertificaat.

Producteigenschappen

Het gootelement is gemaakt van polymeerbeton. Dit is heel goed bestand tegen zware belasting en agressieve stoffen. Hiernaast zijn er nog een aantal producteigenschappen van de SK-serie, zoals de speciale verankeringsribben. Deze verankeringsribben zorgen voor een stevige inbouw en een uitstekende hechting met de fundering.

Robuust rooster

Het rooster in de SK-serie beschikt over een robuust design met o.a. een grote waterdoorlaat en verspringende sleufopeningen. Deze openingen voorkomen het ‘overschieten’ van vloeistoffen.

OFFERTE AANVRAGEN

Scherpe prijs ontvangen voor de SK-serie ACO lijnafwatering? Vraag een offerte aan of bel ons op 0184 412 723. Van offertes op maat tot levering, uw aanvraag wordt snel opgepakt.

Neem direct contact op

Het ACO SK-serie assortiment

We beschikken over een uitgebreid assortiment van de SK-serie lijnafwatering. Voor verschillende afmetingen, tekeningen en verdere toelichtingen verwijzen we u graag naar onze uitgebreide brochure. Ook voor verdere specifieke eigenschappen van de SK-serie verwijzen wij u graag naar onze uitgebreide brochure.

Download brochure SK-serie

 

 
Heeft u een vraag over SK-serie ACO lijnafwatering