RVM Kunststoffen
Bereikbaar0184 412 723

Multiline V-serie ACO lijnafwatering

Waarom R.V.M. Kunststoffen?
  • Specialist in kunststof leidingsystemen
  • Uitgebreide voorraad
  • Kwaliteit en service staan voorop
  • Snelle levertijd
  • Advies op maat
Productbeschrijving

Waar de SK-serie vooral bedoeld is voor industriële toepassingen en bestand is tegen zware belastingen, is de Multiline V-serie een allround lijnafwateringsysteem.

De ideale afwatering 

Het is van groot belang dat op een veilige, duurzame en efficiënte manier water wordt afgevoerd. Hiervoor biedt de lijnafwateringsystemen van de Multiline V-serie uitkomst. De serie zorgt met een uitgebreid gootprogramma en roosterassortiment voor de ideale afwatering.

Passend in elk straatbeeld

De Multiline V-serie beschikt over een V-vormig stroomprofiel gecombineerd met een hoog zelfreinigend vermogen. Hiervan is ook sprake als er maar weinig neerslag valt. De afvoercapaciteit is indrukwekkend en er is altijd een passende uitstraling in het straatbeeld te creëren. Dit komt door de keuze uit drie verschillende randbeschermingen en het uitgebreide roosteraanbod.

Grote voordelen

De Multiline V-serie heeft een aantal grote voordelen. Er is een groot aanbod van roosters, het gewicht is gering en er is sprake van hoge stabiliteit door uitgekiende verstevigingsribben en de bezinkput, zandvanger en vuilvanger is geschikt voor iedere toepassing.

OFFERTE AANVRAGEN

Scherpe prijs ontvangen voor de Multineline V-serie ACO lijnafwatering? Vraag een offerte aan of bel ons op 0184 412 723. Van offertes op maat tot levering, uw aanvraag wordt snel opgepakt.

Neem direct contact op

Uitgebreid assortiment

Voor meer voordelen van de Multiline V-serie en een uitgebreid overzicht van het assortiment bestaande uit o.a. verschillende roosters, goten en systeemopbouwen, verwijzen wij u graag naar onze uitgebreide brochure. Hiernaast beschikken we nog over verwante ACO producten. Deze producten worden in de brochure uitgebreid toegelicht.

Download brochure Multiline V-serie

 

 
Heeft u een vraag over Multiline V-serie ACO lijnafwatering